Välkommen till De-roliga-skämt.se

Skratta med ossMed stolthet i rösten kan jag officiellt öppna upp och presentera hemsidan De Roliga Skämt, och innan du börjar kasta dig över tangentbordet för att skriva någonting om hur det är grammatiskt inkorrekt finns det en speciell orsak till detta. Jag kan för tillfället dessvärre inte avslöja varför detta är fallet, men det kommer jag att avslöja i framtiden.

Under de senaste två månaderna har jag arbetat hårt för att få den här hemsidan på benen. Jag har lyckligtvis nog fått lite hjälp från några experter som har bidragit, vilket jag givetvis är tacksam för.

Målet med den här hemsidan

Målet för mig med den här hemsidan är att göra den till Sveriges största underhållningsportal i form av skämt samt andra ting. Jag håller helt med om att vi idag har många val när det gäller underhållning. Bara vår mobil ger oss möjligheter som vi för enbart 10 år sedan inte skulle ha trott var möjliga. Vi kan spela spel, titta på filmer och YouTube, lyssna på podcasts och många andra saker. Vad jag har gjort här är att ta något som existerade före internet, datorn, mobilerna och knutit samman det med den teknik som vi har idag. Genom att göra så kan alla som har tillgång till nätet njuta av dessa fantastiska skämt.

På De-roliga-skämt.se kan du hitta skämt om

I skrivande stund kommer du att kunna hitta hela 14 olika kategorier av skämt. Allt från de stygga som är skrivna för vuxna till Alla Barnen skämt som är avsedda för barn. Här hittar du skämt av alla storlekar och nyanser – vissa kan avnjutas tillsammans med familjen medan andra är reserverade för den mer mörka hörnan. Här är de 14 kategorierna:

Alla barnen skämt
Blondin skämt
Bra skämt
Chuck Norris skämt
Din mamma skämt
Dåliga skämt
Grova skämt
Jude skämt
Knack knack skämt
Korta skämt
Neger skämt
Rasistiska skämt
Snuskiga skämt
Torra skämt

Om du älskar skämt såsom jag gör finns det nog med underhållning för flera timmar. Nog för att få magkramp av skratt och för att fälla tårar längs kinderna då du inte kan sluta att skratta. De 14 kategorierna som du kan se är bara början. Jag kommer att lägga till fler skämt regelbundet till varje kategori samt lägga till nya kategorier med tiden.

Hur ser framtiden ut för hemsidan?

Huvudattraktionen på den här hemsidan är givetvis skämt, men jag har andra planer på ritbordet. Hemsidan är nämligen inte på något sätt färdig än. Jag har inte tänkt mig att lämna den eller er efter så kort tid.

Här är planerna för sidan:

  • Upprätthålla hemsidan med nya skämt och kategorier.
  • Göra hemsidan mer användarvänlig och överskådlig.
  • Optimera hastigheten så att den enkelt kan nås via mobiltelefoner.
  • Eventuell uppkomst av Facebook om jag ser ett intresse för det.

Utöver detta kommer jag att flytta mig runt i andra genrer än bara skämt. Vilka dessa är kan jag inte avslöja helt än, men om du återvänder inom kort kommer du snart att kunna få dig en överblick över vad det kan vara.

Vill du hjälpa till?

Känner du till ett bra skämt som du tror kommer att passa till denne hemsida och som jag inte redan har? Använd då gärna kontaktformuläret till ändamålet. Du har givetvis också möjligheten att ta kontakt med mig 24/7 om du har några frågor, ris/ros eller vad det än må vara. Jag svarar så snabbt som jag kan, men på grund av trafiken kan det dock ta några få dagar.

Jag önskar dig en trevlig dag
Vänliga hälsningar Alex
De-roliga-skämt.se

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button