Översikt över de-roliga-skamt.se – vår sitemap

sitemapHär är en samlad och överskådlig översikt av de mest väsentliga sidorna på hemsidan. Varje kategori är placerad med deras respektive ämnen i alfabetisk ordning. Här kommer du att kunna hitta underhållning i alla former och storlekar. Du kan bland annat kasta dig över skämt, citat, gåtor, ordspråk och även roliga raggningsrepliker. Oavsett vilken typ av person du är så har jag minst en kategori som du helt säkert kommer att tycka är rolig. Kom ihåg att dela denne hemsida med dina vänner och familj just eftersom skratt är sunt!

Skämt översikt

 • Alla barnen skämt – Den första gången som jag hörde ett av dessa skämt så var jag ett barn. Under denne tid var allt i världen storslaget. Den här kategorin av skämt är faktiskt en av dem som barn anser roliga och spännande på samma gång. Inte bara för att de rimmar, utan även för att man alltid kan hitta ett skämt som handlar om någon som man känner. Om du har barn så vill jag utan tvivel rekommendera den här kategorin till dem.
 • Blondin skämt – Jag är inte helt säker på var och när denne typ av skämt härstammar från och varför just blondiner ska förolämpas. Hårfärgen har ju nämligen ingen sammankoppling med en persons intelligens. Då dessa skämt är populära och något av en klassiker så ska jag dock givetvis inte fuska med dem. Här på sidan kommer du att kunna hitta riktigt många olika av dess slag.
 • Bra skämt – Här kan du hitta en lista med bra skämt. Nu är det ju rätt så relativt vad ett bra skämt är, då vi alla har olika åsikter och smaker. Därför kan ett skämt vara bra enligt en person, men dåligt enligt en annan. Listan är för den här anledningen beräknad utifrån vad genomsnittet av befolkningen har ansett vara bra.
 • Chuck Norris skämt – En man med gudomliga krafter. Han har ingen rädsla, har aldrig gråtit och hans namn är Chuck Norris. Du ska skatta dig själv lycklig att du aldrig har mött mannen, annars hade du helt säkert fått hans berömda roundhouse kick i ansiktet.
 • Din mamma skämt – Din mamma skämt är rätt så nya inom världen av skämt. De härstammar från USA och har nu intagit deras fasta plats bland andra kategorier. Det är dock inte alla som är så galna över dem, då de specifikt är grova, oanständiga och förolämpande mot mammor.
 • Dåliga skämt – Dåliga skämt finns det många av, och därför har jag även en helt speciell kategori för dem. Även om många av oss anser dem dåliga så finns det också de som anser dem roliga. Ta en tur över till kategorin och få reda på om du är en av de som gillar sådan humor.
 • Grova skämt – Grova skämt kan slå mot alla oavsett tro, härkomst, åsikter och religion. De är utvecklade för att göra ett skämt utav andra, och man ska därför också vara lite försiktig med dessa då de kan göra andra människor ledsna av det.
 • Knack knack skämt – Dessa tillhör de goda klassikerna. Det har dock dessvärre tappat sin popularitet på sista tiden, men det kan ju vara så att intresset återigen väcks i framtiden. Om du gillar denne kategori så tycker jag bestämt att du bör besöka sidan.
 • Korta skämt – Här kommer du att hitta roligheter som är enkla att komma ihåg och ännu snabbare att berätta. De är korta, roliga och väl värda att känna till. Du ska dock vara lite försiktig med dem då många av dem kan vara förolämpande mot andra.
 • Roliga skämt – Här kommer du att kunna få en bra överblick av alla de skämtkategorier som sidan har att erbjuda. Det finns nämligen flera timmars underhållning och det läggs till mer material varje vecka. Särskilt med hjälp från läsare som dig som skickar in nya skämt så kommer det alltid att finnas någonting nytt att skratta åt för varje en.
 • Snuskiga skämt – Denne kategori är helt klart inte för barn. Här kommer du att kunna hitta oanständiga, fräcka och snuskiga roligheter som bara vuxna kan klara av att höra. Några av dessa kommer att få även den mest härdiga mannen till att rodna. En kategori som är mycket populär, särskilt under de senare timmarna på aftonen.
 • Torra skämt – Vi är alla olika och har därför också olika former av humor. Här är en kategori med den torra typen. De är roliga för några medan de är mycket tråkiga för andra. Om du är den typen är självfallet upp till dig. Smyg in på sidan och ta reda på om det är någonting som du gillar.

Citat översikt

 • Astrid Lindgren citat – En kvinna som har gett glädje till många barn världen över. Hon har med sin fantasi skapat många otroliga historier. De här historierna inkluderar världens starkaste flicka, en pojke som alltid ställer till med problem även om han alltid vill det bästa samt många andra. Berättelserna har inte bara gett oss underhållning då vi var barn, men har också gett oss modet att prova nya saker och att aldrig begränsa oss själva.
 • Bra citat – Alla citat som du hittar på denne hemsida är bra på deras egna sätt. Hur definierar man dock bestämt ”bra citat”? Är det utifrån min synpunkt eller andras? Jag har tagit de mest använda citaten som innehåller både kunskap, erfarenhet och sanning i sig.
 • Citat – Citat kan ge dig ett eller flera råd serverat på ett silverfat och med mycket få ord. Det kan vara så att en bild säger mer än 1 000 ord, men ord kan ge dig mer än 1 000 tankar. Dessa citat härstammar från hela världen och har varit närvarande i många år. Några är roliga medan andra är mer seriösa. Vad de alla har gemensamt är att de ger dig en liten bit av livet som andra ser på det. Råd och vägledning som du annars inte kommer att kunna få någon annanstans.
 • Citat om kärlek – Kärlek är något som vi alla har eller kommer att uppleva, men inte all kärlek slutar bra. Här kan du läsa kärlekscitat som berättar den råa sanningen som vi alla behöver höra emellanåt. Kom ihåg att det också finns många olika former av kärlek. Dessa citat beskriver varje en av dem.
 • Citat om livet – Tvivlar du på om du lever ditt liv fullt ut så har du ett bra sätt att få reda på det. Läs citat om livet och se vad du saknar. De innehåller inte bara sanningar, utan också en vägledning och en spark i röven till dem som har användning för det. Citat om livet borde delas och läsas av alla.
 • Citat om vänner – Vänner är de som alltid står vid din sida. De finns där när du behöver dem och du finns där för dem. De kan tåla att höra vad du har att säga till dem och de vågar att säga det till dig. Citat om vänner ger dig goda exempel på varför du ska ha sådana.
 • Citat om vänskap – Såsom nämnt ovan är vänskap någonting vi alla söker. Några söker det hos likasinnade medan andra tycket att olikheter är intressant. Oavsett vad så kan en vänskap förse dig med kunskap, erfarenhet och glädje i livet som man annars inte hade upplevt. Öppna ditt sinne och din famn, och skapa dig en vän i alla 360 grader omkring dig.
 • Citat på engelska – Citat finns det många av, särskilt på språk som talas av många människor. Engelska är ett av de mest utbredda språken bland flest länder jorden över. Därför innehåller språket också en del fler citat än alla andra länder. Inte för att engelsmännen har många fler citat än alla andra, utan för att citat från olika språk blir översatta till engelska.
 • Dalai Lama citat – Är buddismens ledande överhuvud. Dalai Lama betraktas av tibetanerna som en inkarnation av Bodhisattva Avalokiteshvara som symboliserar medkänsla. Här kan du läsa de vackra, sanningsenliga och lärorika citaten som de olika Dalai Lama har lämnat efter sig.
 • Ernst Kirchsteiger citat – Är en man med många talanger. Tv-personlighet, designer, författare och mycket mer. Några gånger snubblar han över sina egna ord som blir till citat. Här är en hel kategori med hans citat.
 • Håkan Hellström citat – är en talangfull svensk musiker som rör sig inom genren indie. Han fick sitt genombrott tillbaka i år 2000 med sången ”Känn igen sorg för mig, Göteborg”. I skrivande stund har han gett ut 8 album där 7 av dem nådde topp 1 i ”Sverigetipplistan”. Citaten härstammar för det mesta från hans sånger och handlar mycket om kärlek.
 • Kända citat – Här kan du hitta över 100 av världens mest berömda citat. Dessa citat kommer alltid att vara närvarande för att påminna oss om dåtiden samt för att berätta för oss om att man alltid ska tänka sig för angående framtiden. Berömda citat är duktiga på att sätta igång tankarna.
 • Kloka citat – Kloka citat är de som vi kan lära oss någonting av. Nu vill jag mena att man faktiskt kan lära sig något av de flesta citat som finns därute. Dessa blir dock använda titt som tätt och har därmed ett mer populärt uttryck bland människor därute.
 • Korta citat – Korta citat kan ha lika stor påverkan som långa romaner. Dessa fantastiska citat har överlevt från människor som har någonting viktigt att säga. Med deras erfarenhet och kunskap är det en framgång att vi än idag har möjlighet att använda och lära oss av deras visa ord.
 • Latinska citat – Ja, namnet säger väl det hela. Här är kategorin fylld med latinska citat. Språket i sig blir inte använt längre utöver några medicinska termer och liknande. Det finns dock fortfarande några ord som än idag kan plockas fram i vardagstal.
 • Nalle puh citat – Den söta lilla teddybjörnen som barnen älskar har en vana att säga vidunderliga ting som idag har fått sin helt egna kategori, nämligen Nalle Puh citat. De flesta barn känner till djuren i Sjumilaskogen och deras fantastiska och äventyrliga berättelser.
 • Roliga citat – Roliga citat är att få en bit sanning och livserfarenhet på ett litet och roligt sätt. Dessa guldkorn kommer från människor som har levt livet och fått sagt några kloka ord som andra har fått nedskrivet. Lyckligtvis nog för oss så kan vi njuta av dem än idag.
 • Svenska citat – När vi talar om citat så har vi givetvis också en hel specifik kategori utarbetad med svenska citat. Det ska dock sägas att inte alla härstammar från Sverige då några av dem är översatta från andra språk. Oroa dig dock inte, de är både förståeliga och bra.
 • Zlatan citat – Zlatan Ibrahimovic är en fantastisk fotbollsspelare som för det mesta dominerar på fotbollsplanen. Med en längd på 1,95 meter, robust byggd och tekniskt snille så finns det inte så många som kan matcha hans standard. Dessvärre kan han verka mycket arrogant med hans kroppsspråk och särskilt hans olyckliga uttalanden. Många av dessa citat kommer du nog att undra över, men sådan är Zlatan. Han gillar att skapa rubriker.

Gåtor översikt

 • Gåtor – Jag är stolt över att kunna presentera gåtor på denne sida till de intresserade. Gåtor finns i många olika kategorier och nyanser. Du kan alltid se hur logiskt du tänker genom att prova att lösa några av dem. Alla gåtorna på denne hemsida har tillhörande svar skrivna under gåtan. Du kommer på det sättet alltid att veta om ditt svar var korrekt och aldrig sitta fast vid en gåta som du inte känner till svaret på.
 • Bra gåtor – Bra gåtor är ett genomsnitt av många kategorier som andra människor gillar. Dessa är en god blandning av många olika slags gåtor utan att egentligen luta åt ena eller andra hållet. Här kan du utmana dig själv eller andra och lista ut vilka typer av gåtor som du anser är bäst.
 • Fångarna på fortet gåtor – Är ett program som har existerat under en lång tid nu. 2 lag tävlar mot varandra. Här ska de lösa olika uppgifter och också en gåta uppe i tornet hos den vise mannen. Dessa gåtor härstammar från fångarna på fortet som har använts i programmet.
 • Gåtor för barn – Om du har eller känner barn så är denne kategori perfekt till ändamålet. Du kan alltid utmana ett barn med en gåta eller två. De kommer att älska det eftersom de också är roliga och på samma gång lär de en även att tänka på ett annat sätt.
 • Gåtor för vuxna – Dessa gåtor är inte för barn. Inte för att de är fräcka på något sätt, utan för att de flesta barn kommer att sakna kunskapen och erfarenheten inom vissa områden för att lösa dem. Gåtor för vuxna är ett bra sätt att bevisa att man är gammal nog att lösa dem.
 • Gåtor med svar – Här har vi kategorin där du kan hitta gåtor med svar. Alla gåtorna på hemsidan innehåller svar. Det finns otroligt många människor som letar efter gåtor med svar, och därför har vi specifikt gjort en kategori till dem. Ingen ska känna sig lurad.
 • Kluriga gåtor – Dessa gåtor är det faktiskt riktigt många som har problem med. Inte för att de är så svåra, utan mer för att man ska tänka på ett annorlunda sätt. Testa dig själv och se hur många du kan lösa utan att fuska.
 • Roliga gåtor – Roliga gåtor innehåller alltid en lite komisk detalj. Det spelar ingen roll om det är sofistikerad humor eller platt, då man alltid kommer att slå sig själv om pannan över hur simpelt svaret var. Prova att utmana din familj eller vänner och se vem och om de överhuvudtaget kan lösa dem.
 • Snuskiga gåtor – Som namnet indikerar så handlar dessa om lite fräcka saker. Du ska dock inte känna dig helt säker, för jag slår vad om att du kommer att bli lurad. Här gäller det att använda den fräcka delen av hjärnan.
 • Svåra gåtor – Älskar du gåtor men saknar utmaningar? Då är den här kategorin för dig! Dessa gåtor är lite mer komplicerade än de resterande på hemsidan. Du kommer att kunna höra din egen hjärna knaka för att lösa dessa gåtor. Lycka till!

Ordspråk översikt

 • Bra ordspråk – Det finns roliga, galna och märkliga ordspråk. Denne kategori innehåller de bra av dessa slag. Använd 1 till 2 minuter av din morgon varje dag med att läsa ett par stycken och du kommer snart att kunna märka en oerhörd förbättring i ditt humör, fascination och kärlek för livet.
 • Fina ordspråk – En lista med få men fina ordspråk som alla kan behöva läsa. Dessa innehåller mycket kunskap, kärlek och erfarenhet från människor som har gjort en skillnad i denne värld. Med dessa ordspråk kommer du att kunna göra detsamma. Få inspiration och motivation till att ta det viktiga klivet för att förbättra ditt liv varje dag.
 • Latinska ordspråk – Latin är ett språk som användes av det forntida Romarriket. De hade många filosofer, matematiker och politiker. Utöver att vara en fantastisk nation med en av världens bästa arméer så gav de oss många vidunderliga ting. Ett av dessa är ordspråk. Många nuvarande ordspråk härstammar från den tiden eller också har födds där.
 • Ordspråk – Behöver du ett överskådligt och enkelt sätt att se vilka kategorier inom ordspråk som jag har? Då behöver du inte leta vidare. Här kommer du att hitta många olika kategorier fullspäckade med fantastiska ordspråk som du kan ta till dig och dela om du har lust till det.
 • Ordspråk på engelska – Det engelska språket är rätt så internationellt. Därför finns det också en hel del fler ordspråk på engelska. Här kommer du att hitta många bra ordspråk på engelska, både de som härstammar från själva landet och de som är översatta från många andra språk.
 • Ordspråk om kärlek – Kärlek är någonting som vi alla strävar efter på alla våra sätt. Om det finns en person som du verkligen gillar men ännu inte har fått modet till dig att ta första steget – då kan dessa kärlekscitat hjälpa dig på vägen. De visar dig vad kärleken är och du slösar tiden utan den.
 • Ordspråk om livet – Livet är ett mystiskt ting. Varför är vi här på jorden och vad är meningen med det hela? Vi har alla våra tankar och förklaringar. Dessa ordspråk ger olika möjligheter för vad liver är för en samt vad man ska göra med det.
 • Ordspråk om vänskap – Vänner är en av de viktigaste sakerna i vårt liv. Utan vänner är livet lätt så ensamt och sorgligt. En vän kan man alltid behöva, en vän kommer alltid att stå vid din sida och hjälpa dig när man som mest behöver det.
 • Roliga ordspråk – Skoj, humor och skratt är naturens medicin. Dessa ordspråk ger dig sanning och värderingar serverade på ett roligt sätt. Kom ihåg att när en människa har det roligt så är det också lättare att förstå och komma ihåg nya saker.
 • Svenska ordspråk – Här kommer du både att hitta översatta ordspråk från andra språk till svenska, men också specifikt svenska ordspråk. Listan är lång med många bra ordspråk som du kan använda i din vardag och göra andras och din dag bättre.

Raggningsrepliker översikt

 • Raggningsrepliker – Vi har provat allt. Man står där vid en fest och vill gärna prata med en viss kille eller tjej. Dessvärre vet man inte helt hur man ska gå tillväga. När man äntligen ”man up” så kommer det fram ett eller annat oförståeligt ord, man spiller ut lite öl och så svider det av nervositet. Raggningsrepliker är ett lätt sätt att bryta isen på och komma i kontakt med andra människor.
 • Bra raggningsrepliker – Som med allt annat så kan en bra raggningsreplik också vara dålig i de felaktiga händerna. Det är rätt så viktigt att du utför raggningsrepliken med en glimt i ögat eller på ett lite käckt sätt. En sak som du inte får göra är att stamma och att vara nervös.
 • Dåliga raggningsrepliker – Om du inte vill se roliga ansikten på de killar eller tjejer som du ska prova raggningsreplikerna på så ska du nog hålla dig långt borta från dessa. De är så dåliga att de kommer att ge sig iväg från dig eller ännu värre, ge dig en örfil.
 • Roliga raggningsrepliker – Till skillnad från normala raggningsrepliker innehåller dessa en viss humor som ökar chanserna enormt om du önskar att få fullträff. Att då den utsatta till att le är en stor bonus då många partners söker en spännande och rolig vardag och inte en tråkig och monoton en. Jag önskar dig lycka till, även om du inte behöver det.
 • Raggningsrepliker för tjejer – De flesta raggningsrepliker är utarbetade till män som gärna vill få fullträff vid fester eller ute på stan. Denne kategori är speciellt utarbetad för kvinnor. De ska inte känna sig lurade och ska också ha samma möjligheter som män. Några av raggningsreplikerna kan användas på bägge kön, medan andra enbart är för kvinnor. Nu kan ni komma igång, tjejer.

Back to top button