Cookie- och integritetspolicy

1. Ägaruppgifter
2. Vad är Cookies?
3. Såhär tar du bort eller blockerar cookies
4. Syftet med cookies på vår hemsida
5. Gemius webbstatistik
6. Google Analytics
7. Annonsnätverk
8. Användning av personuppgifter

1. Ägaruppgifter
Alex Badalov
Godthåbsvej 14
2000 Frederiksberg
Denmark
E-mejl: info@de-roliga-skamt.se

2. Vad är cookies?
En cookie är en liten textfil som lagras i din dator för att kunna känna igen den.
Ingen personlig information lagras i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

3. Såhär tar du bort eller blockerar cookies
http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/

4. Syftet med cookies på vår hemsida:

  • Vår hemsida kan komma ihåg och känna igen dina inställningar.
  • Trafikmätning – här kan vi mäta hur många besökare vi har på vår hemsida och därmed dokumentera för de rätta annonsörerna.
  • Annonsanpassning så att vi kan visa dig de annonser som är mest relevanta samt hur ofta samma annons visas.

Hemsidan använder cookies från följande tredjeparter som har tillgång till de berörda cookies:

5. Gemius webbstatistik
Hemsidan använder cookies från Gemius som både registrerar internetanvändning samt marknadsnivå över olika hemsidor. Registreringar överensstämmer med all lagstiftning i området, inklusive personuppgiftslagen, ICC/ESOMAR – International Code of Marketing and Social Research Practice. Den här informationen skickar inte vidare uppgifter kring varje enskild besökares internetbeteende, utan endast i sammanlagd form. Se till exempel fdim.dk/statistik

Gemius registrerar inte personuppgifter om du inte godkänner det personligen, vilket kan ske när du fyller i enkäter.

Den dataansvarige i förbindelse med Gemius cookies är Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 Köpenhamn K. Databehandlaren är Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har sin adress på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 Köpenhamn Ø. Om du har frågor angående behandling av uppgifter och data eller önskar att nyttja dina rättigheter, vänligen kontakta Gemius Denmark ApS.

6. Google Analytics
Hemsidan använder Google Analytics cookies till mätning av trafik på hemsidan. Du kan välja bort cookies från Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7. Annonsnätverk
De-roliga-skämt.se använder följande annonsnätverk i form av reklamrutor:

  • Google Adsense

8. Användning av personuppgifter
Personuppgifter skickas aldrig vidare till tredje part, och såvida du inte personligen tillåter detta samlar vi aldrig in personuppgifter utan att du själv har gett oss dessa antingen genom registrering, inköp eller deltagande i undersökningar m.m. Här insamlas information kring namn, adress, postnummer, e-mejl, kön, ålder, intressen, attityder och kunskaper om olika ämnen.

Personuppgifter används för att slutföra köpet eller tjänsten som informationen samlades in för. Dessutom behövs informationen för att få mer kunskap om dig och andra användare av hemsidan. Användning av detta kan bland annat omfatta undersökningar och analyser som syftar till att förbättra våra produkter, tjänster samt teknologi och reklam.

Kontakt gällande personuppgifter
Om du vill ha tillgång till uppgifterna som är registrerade om dig hos De-roliga-skamt.se ska du rikta frågorna till info@de-roliga-skamt.se. Om felaktiga uppgifter är registrerade eller om du har några andra invändningar, vänligen kontakta samma plats. Du har möjlighet att få insikt i vilken information som har registrerats om dig och du kan göra invändningar mot registrering i enlighet med reglerna i personuppgiftslagen.

Skydd av personuppgifter
Enligt personuppgiftslagen måste dina personuppgifter hållas säkra och konfidentiella. Vi lagrar dina personliga uppgifter på datorer med begränsad åtkomst i kontrollerade lokaler, och våra säkerhetsåtgärder kontrolleras kontinuerligt för att avgöra om vår användarinformation hanteras ordentligt och med vederbörlig hänsyn till dina rättigheter som användare. Vi kan dock inte garantera en 100 procent säkerhet vid dataöverföringar via internet. Det innebär att det kan finnas en risk för att andra obehöriga personer får tillgång till information när data skickas och lagras elektroniskt. Du ger därmed ut dina personliga uppgifter på eget ansvar.

Personuppgifter raderas eller anonymiseras fortlöpande efterhand som syftet med vilket de samlades in avslutas. Personuppgifter lagras inte i mer än 12 månader efter användning.
Den snabba utvecklingen av internet innebär att förändringar i vår behandling av personuppgifter kan bli nödvändiga. Vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera och ändra nuvarande riktlinjer för behandling av personuppgifter. Om vi gör det kommer vi naturligtvis att rätta datumet för “senast uppdaterad” längst ner på sidan. Vid väsentliga förändringar kommer vi att meddela dig i form av ett synligt meddelande på våra hemsidor.

I den utsträckning som personuppgifter om dig behandlas har du enligt personuppgiftslagen rätt att veta vilken personlig information som kan hänföras till dig. Om det verkar som om information eller data som behandlas om dig är felaktig eller vilseledande har du rätt att kräva att dessa korrigeras, raderas eller blockeras. Du kan göra invändningar mot att uppgifter utsätts för behandling. Du kan också återkalla ditt samtycke när som helst. Du har möjlighet att klaga på behandling av uppgifter och data kring dig.

Back to top button