De roliga skämt – Sveriges roligaste skämtsida

Om De roliga skämt

De-roliga-skamt.se startades i januari 2018, då sidans ändamål var att tillföra och sprida glädje till alla som besöker sidan. Inledningsvis handlade det om att leverera skämt, men när besöksnumret steg på hemsidan kontaktades vi också flera gånger om vissa specifika önskemål. Webbplatsen innehåller för närvarande både skämt, citat, gåtor, ordspråk och raggningsrepliker.

Varför en hemsida om roliga skämt?

RosenborgEtt skämt är något vi alla kan tycka om. Vi har njutit av dem som barn och vi njuter av dem än idag som vuxna. Tyvärr blir livet mer allvarligt med tiden och vi har inte mycket tid över för det roliga. Det är inte vi som lever livet, utan det är livet som lever oss. Vi jobbar för mycket, är ständigt stressade och har ingen tid över för att vila.

I december 2017 tog jag beslutet att skapa en hemsida fullspäckad med skämt. Den andre februari 2018 stod hemsidan klar på sina barnsben, men var i övrigt 100 % funktionell. Hemsidan är indelad i kategorier, och du kan därför alltid hitta dig fram till precis den kategorin som du föredrar.

“Den som går till sängs med en kliande rumpa vaknar upp med illaluktande fingrar.”
– Sun Tzu citat

Vad är de-roliga-skamt.se?

De-roliga-skamt.se är platsen för dig att upptäcka den fantastiska och roliga delen av nätet. Här på sidan erbjuder jag dig möjligheten att hitta roliga skämt som du letar efter och som sätter skrattmusklerna i rörelse. Jag har skämt för alla tillfällen och i många olika genrer.

Jag ger dig ett överskådligt sätt att hitta de skämt som du eftersöker oavsett ämne och genre. Om du är intresserad av roliga, stygga eller grova skämt är de alla samlade på en plats.

Mitt mål med hemsidan är att bli Sveriges ledande leveranspunkt av skämt i alla nyanser. Jag kommer så småningom att expandera hemsidan med andra skämtsamma ting som vi alla älskar. Om det finns förfrågningar på specifika skämt i vissa ämnen eller genrer som jag ännu inte har publicerat på hemsidan, var inte rädd för att skriva till mig om dina önskemål.

Roliga skämt kategorier

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som besökare att hitta den genre av skämt som du föredrar har jag delat in dem i kategorier.

För närvarande innehåller hemsidan dessa kategorier:

Annat roligt

Förutom roliga skämt erbjuder hemsidan också andra roliga saker såsom gåtor, citat och ordspråk med mera. Jag hoppas på att få fler besökare på hemsidan med dessa åtgärder och att få fler människor att le och njuta av livet såsom det ska njutas. Jag uppdaterar hemsidan regelbundet och lägger till mer skämt och roliga saker till var och en av deras bestämda kategorier:

Om det finns en efterfrågan på specifika kategorier som hemsidan ännu inte har gör jag naturligtvis mitt bästa för att uppfylla dina krav.

Vision
Mitt mål eller vision med denne hemsida är att vara Sveriges största levereringsplats av skämt och underhållning. Den roliga skämthemsidan ska vara den första hemsidan som svenskarna tänker på närhelst de vill finna skämt eller ha ett gott skratt.

Mission
För att nå vår vision har jag en dedikerad plan att följa.

  • Kontinuerligt underhåll av hemsidan
  • Serviceinriktning
  • Öka användarvänligheten på hemsidan
  • Tillägg av fler skämt i andra kategorier
  • Andra åtgärder på gång
  • Sveriges ledande plats för leverering av roliga skämt!

24.12.2020 är datumet då jag gärna vill se att jag når visionen tillsammans med hemsidan och alla besökare.

De roliga skämt är reklamfinansierat

De-roliga-skamt.se använder sig av banderollannonser samt synliga reklamrutor. Detta är på grund av det faktum att underhåll och upprätthållning av hemsidan delvis består av utgifter samtidigt som jag inte säljer några produkter. Detta innebär att det kan framkomma vissa reklamrutor.

Frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta mig via mejl. Detta kan ske via hemsidans kontaktformulär. Jag strävar efter att besvara alla förfrågningar inom loppet av 24 timmar.

Back to top button