Skicka in skämt

Den roliga skämtwebbplatsen är i snabb utveckling. Dessvärre kan jag som en ensam man inte klara av att hålla reda på allt som läggs ut på nätet. Jag vill därför be om din hjälp. Är du en av de personer som gillar att le och skratta, och för denne anledning möjligtvis har använt min webbplats för detta ändamål? Då är min fråga till dig om du känner till eller ibland hittar roliga skämt, varor, citat eller roliga bilder. Om detta är fallet är du mer än välkommen att skicka dem till mig. Om jag inte redan har det på hemsidan kommer jag gärna att använda det här på min sida till fördel för andra.

Jag har redan mottagit flera förfrågningar och vill därför tacka er alla som har tillbringat tid på att skriva till mig, samt ett stort tack till dem som kommer att göra det i framtiden.

Jag hoppas att du får ett gott skratt med våra roliga skämt, citat, ordspråk, gåtor och raggningsrepliker.

    Back to top button