Välj rätt parfym för dejten

När man ska gå på en dejt vill man lukta gott och vara så fräsch som möjligt. Innan en dejt ser därför de flesta till att duscha extra länge, spraya på sig några extra droppar parfym och ta på sig nytvättade kläder. Men varför föredrar Leif Mannerström att hans dejt ska vara naturlig och inte ha dolt sin naturliga doft under parfym? För att han vill kunna lukta på köttet för att veta om det håller måttet.

 

Rätt parfym för rätt tillfälle

De flesta av oss har en signaturdoft, en doft som vi använder mer än andra och som känns som en del av oss. Det är den parfymen som får oss att känna oss bekväma i alla situationer. Men det finns även parfymer som passar bättre för kvällen eller för dagen. Dagparfymer brukar vara lättare i noten medan kvällsparfymer brukar vara tyngre. Hur gammal man är avgör också vilka parfymer man bör använda. Är man yngre passar man bäst i fruktiga och lätta dofter, är man lite äldre kan man välja blommiga dofter och i övre medelåldern passar man bra i tyngre dofter. Vem man är och vilken situation man ska befinna sig i avgör alltså vilken parfym man bör välja.

 

Köp parfymer till bättre pris

Parfymer är dyra och det är inte alla som vill eller kan kosta på sig en parfym, även om de skulle vilja. Men det finns sätt att köpa parfymer till lägre priser. Använd dig av Parfym.se Rabattkod för att få din favoritparfym till lägre pris, eller besök Rabattkodslandet.se för att hitta rätt rabatter för dina skönhetsprodukter och parfymer.

 

Parfymer var länge något som bara de rikaste hade råd med, men nu kan gemene man köpa sin favoritparfym. Dock är det inte något som man prioriterar att köpa om man har ont om pengar, vilket får parfymer att fortfarande hålla en viss lyxstatus än idag.

 

Parfym för dejten

När man ska gå på dejt är det viktigt att man känner sig fräsch och gör ett gott intryck. Men det är lätt att det blir för mycket av det goda. Om du har en signaturdoft bör du välja den på dejten eftersom det är ett säkert kort. Var även noga med att inte låta nervositeten ta över genom att spraya på allt för mycket parfym. Det kan nämligen få din dejt att vilja hålla ett avstånd istället för att komma närmare.

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close