Nu med raggningsrepliker

Nu med raggningsreplikerPersonligen har jag aldrig själv använt raggningsrepliker varken till fester i stan eller andra platser som jag kan komma att tänka på. Det är dock vissa som har användning av dem och i de flesta fallen är det i regel män som gärna vill komma i kontakt med det motsatta könet. Raggningsrepliker är många gånger ganska platta och dåliga. Ja, så dåliga att de faktiskt är roliga, och de flesta som använder dem blir därför avvisade bums.
Även om de flesta blir avvisade så är ämnet raggningsrepliker fortfarande ett populärt ämne, och jag har därför beslutat mig för att upprätta en hel sektion specifikt om ämnet. Om du har lust så är du välkommen till att använda dem i stan. Jag vill mycket gärna höra om du fick fullträff. På nuvarande tidpunkt kommer du att kunna hitta 4 olika kategorier som lyder som följande:

Raggningsrepliker kan användas till många olika saker. Det uppenbara är givetvis för att få fullträff, vissa brukar använda dem för att bryta isen medan andra gör narr av någon för att se deras gapande miner när du levererar raggningsrepliken. Hursomhelst finns det en del ytterligare raggningsrepliker att stoja med. Oavsett vilken av raggningsreplikerna som du läser så krävs det lite mod och en hel del självförtroende om det ska fungera efter avsikt. Det med att flytta sig bort till en annan människa och börja ett samtal övervinner de flesta, men de mister modet och det blir därför inte mycket till någonting. Så bara det att du vågar göra det bevisar att du är modigare än andra. Det låter märkligt, men så är det. Oavsett om du lyckas eller inte så vill jag och andra på sidan mycket gärna höra om din historia. Lycka till därute!

Hur står det till?

I den sista nyhetsartikeln som handlade om ordspråk berättade jag att det lugnt och stilla går framåt med hemsidan. Sedan januari månad då hemsidan officiellt öppnades upp har den vuxit med en rasande fart. Jag har arbetat hårt på den på alla fronter. Några av de saker som jag har fokuserat på är följande:

  • Att lägga till nya ämnen och kategorier till sidan
  • Att göra hemsidan mer användarvänlig och överskådlig
  • Att optimera hastigheten så att sidan laddas snabbare
  • Att göra sidan mer säker med HTTPS samt andra små åtgärder

Jag säger inte att hemsidan är 100 % färdig, för det blir den aldrig. Jag vill nämligen fortsätta med att arbeta på den, optimera den och lägga till nya spännande saker som du kan använda. Om jag dock tar ett steg tillbaka och ser på mina många timmars arbete så kan jag bara säga att jag är mycket stolt över det. Det börjar nu äntligen likna någonting som andra kommer att uppskatta. Detta kan även ses på det data som jag håller ett öga på. Statistiken säger att jag ligger på omkring 900 besökare varje dag, vilket är otroligt motiverande för mig. Jag hoppas givetvis att antalet bara stiger med tiden då det är ännu en sak som kommer att bekräfta att jag har utvecklat en sida som andra tar till sig.

Tid och pengar

Vi kan väl alla vara eniga om att det krävs både tid och pengar att bygga upp en hemsida. Först och främst kostar det pengar att ha en domän samt webhotell så att hemsidan kan vara online 24/7. Dessutom lägger jag många timmar på att bygga, optimera och utveckla hemsidan. Då jag varken säljer något eller kräver pengar av mina besökare måste dessa pengar komma från mina egna fickor. Jag har därför tagit beslutet att jag nog kommer att implementera reklamer på sidan. Dessa kan kanske tjäna in hemsidan igen i framtiden i förhållande till vad det kostar att ha den idag. Då jag fortfarande har en del att ordna på hemsidan så implementerar jag först reklamer i maj eller juni månad.

Det var det för den här gången.

Jag önskar er alla en fantastisk dag.
Mvh. Alexander

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close