De 5 bästa Poker Citaten genom tiderna!

När det kommer till poker så vet ju de allra flesta att det handlar om att fila på sitt pokerface, så att man inte ska avslöja sin hand för dina medspelare! I största allmänhet så ger det gester och det är alltmer sällan det uttrycks ord under spelets gång just på grund av att detta kan bryta den mystiska och spännande stämningen som ofta infinner sig runt ett pokerbord.

poker citaten
Storspelare när det gäller poker vet med sig att detta är bland det viktigaste – att hålla masken och spela sin roll! Men ändå så finns det ett par roliga citat som även de största lirarna klämt ur sig gällande poker, nedan följer en lista på de 10 bästa poker citaten:

 

 

  •  “Just play every hand, you can’t miss them all.” – Sammy Farha

 

Detta är sannerligen ett sant citat från en av världens bästa pokerspelare genom tiderna, han var helt klart lika vågad som citatet han sa under hela sin pokerkarriär. Farha drog vinst i många turneringar och den senaste stora turneringen han deltog i var i World Series of Poker Main Event där han vann över 1 miljon dollar och slutade på en andra plats.

 

 

  • “People would be surprised to know how much I learned about prayer from playing poker.” – Mary Austin

 

Jag tror nog de flesta pokerspelare kan stryka under på denna lilla quote om poker, eller? Där har man suttit med sitt (tror man) bästa pokerface så många gånger men vet om att man sitter på en dålig hand och bara spelar för att få sina motståndare att ge upp – då är en bön nära till hands!

 

 

  • “If you’re playing a poker game and you look around the table and can’t tell who the sucker is, it’s you.” ~ Paul Newman

 

Paul Newman var en av skådisarna i klassikern “The Sting” på 70-talet, där du kan finna ovanstående citat! Detta är helt klart sanning när det kommer till poker, det vet vi alla innerst inne även om det är svårt att erkänna!

 

 

  • “Poker is a lot like sex. Everyone thinks they are the best, but most don’t have a clue what they are doing.” ~ Dutch Boyd

 


Boyd är en amerikansk pokerspelare som vet vad han snackar om – han vet att ingen som lirar poker egentligen vet vad de sysslar med, inklusive han själv! Han menar på att det är precis som att ha sex, ingen vet egentligen vad de sysslar med och detta är ju trist men sant – Hallelujah på den Dutch Boyd!

 

 

  • “There is more to poker than life.” ~ Tom McEvoy

 

Det finns mer av poker än livet – Tom McEvoy lade helt klart sitt hjärta till pokern och detta citat är väldigt humoristiskt vridet. De som spelar poker på heltid och har det som yrke mer eller mindre skulle nog kunna skriva upp att detta citat är humoristiskt och mäkta sant, för när man är en äkta pokerspelare då andas man poker, äter poker, sover poker och bajsar poker – ja poker är livet helt enkelt!

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button