Nu med ordspråk

Nu med ordspråkI den föregående artikeln ”Nu med gåtor” hade jag avslöjat vilka gåt-kategorier som man kunde njuta av på hemsidan. Nu vänder jag starkt tillbaka med ännu ett ämne som jag hoppas att du kommer att gilla. Den här gången handlar det nämligen om ordspråk. Som med allt annat finns det otroligt många av dem, och de finns i alla former och nyanser. Det finns både de bra, dåliga och något mittemellan. I skrivande stund består hemsidan av hela 9 olika kategorier som du, dina vänner och familj kan njuta av.

Ordspråk kategorierna

Här är de 9 följande ordspråk-kategorierna som du kommer att kunna hitta på sidan:

Även om det är vår så är det rätt kallt, och därför beger sig de flesta människor inte ut. Tack vare detta är det dock även ett perfekt väder för att arbeta i. Kanske undrar någon varför jag har lagt till ordspråk på hemsidan, men det finns faktiskt många som gillar dem. Jag är medveten om att det finns mer än rikligt med underhållning idag med saker såsom tablets, datorer, mobiltelefoner, Netflix osv. Ordspråk är någonting som man använde som underhållning förr i tiden då världen inte var så teknologiutvecklad. Roligt nog är ordspråk fortfarande eftertraktade bland folket idag.

Jag hoppas givetvis att du kommer att ta emot ordspråk som med alla de andra sakerna jag har på hemsidan.

Har du en god idé?

Jag är alltid på jakt efter en god idé. Om du känner till ett ämne som du tror att andra människor kommer att vara intresserade av och på samma gång kommer att passa på den här hemsidan får du mycket gärna skriva in till mig. Jag har en önskan om att den här hemsidan ska bli en av Sveriges största med gammeldags underhållning såsom skämt, citat osv.
Så om du sitter därute och har en idé får du mycket gärna skriva in till mig. Om den passar gott in kommer jag att berömma det med 2 biografbiljetter, popcorn och läsk.

Ha en fantastisk dag.
Mvh. Alexander

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close