Nu med gåtor

Nu med gåtorNu med citat” skrev jag om nya tillägg, nämligen att jag har lagt till citat på hemsidan. Dessutom skrev jag om hur jag har mottagit de två första skämten från en av er samt ett avsnitt om att jag nu har hade tagit beslutet om att gå ner i vikt.

Jag kan berätta att jag nu har gått ner ett par kilo, så det är fantastiskt. Det är dock fortfarande en bit kvar till min önskan om att gå ner hela 12 kg.

Idag kan jag avslöja att det kommer att handla om gåtor. Det är nämligen rätt att jag nu också har lagt till gåtor till själva hemsidan. Jag anser personligen att gåtor är underhållande, eller gjorde det då jag var ett barn och vet dessutom efter lite research att andra gör detsamma. Beslutet om att lägga till gåtor på hemsidan var redan taget för flera månader sedan. Nu har tiden kommit för att klippa rosetten och visa vilka gåtor som du har möjlighet till att njuta av på den här sidan.

Det ska nämnas att detta bara är början och att jag med tiden självfallet kommer att lägga till fler gåtor samt tillhörande kategorier. För närvarande är det möjligt att läsa dessa kategorier:

Försök med gåtor på sidan

Jag har som med många andra saker försökt mig fram med att lägga in några få gåtor på hemsidan till att börja med utan att upplysa om detta. Det visade sig vara eftertraktat av många, och därför tog jag beslutet om att utvidga sidan med gåtor samt att dela upp dem i olika kategorier. Nu får vi se om det går an eller brister. Jag hoppas givetvis på det bästa och vill uppmana alla om att ta en titt förbi gåt-sidorna och se att det faktiskt är någonting värt. Gåtor idag är inte så eftertraktade som de var förr i tiden – den tid då det inte fanns några iPads, smartphones eller internet. Lyckligtvis nog finns det fortfarande många som vill tillbringa lite av deras tid på gåtor. Med det här tillägget hoppas jag så klart att rama in den målgruppen och kanske dra in dem till andra ämnen som jag har på hemsidan.

Idén bakom sidan

Idén var ju att få den här hemsidan till att bli en av Sveriges samlingspunkter när det kommer till skämt och roligheter. De unga som gamla skulle använda den här sidan för att få nytt material eller inspiration. Hemsidan kom online i januari 2018, alltså för smått 2 månader sedan. Jag har arbetat otroligt hårt på den och gör det fortfarande. Jag kan vid nuvarande tidpunkt inte skryta med att hemsidan är den största i Sverige, men jag kan se ett stigande intresse och flera besökare.

Jag har under de sista 2 månaderna lagt till flera skämt som jag givetvis började med, men sedan har det även kommit till andra genrer till familjen. Här talar jag så klart om citat samt gåtor.

För närvarande består hemsidan av följande ämnen:

Vad nu?

Jag utvidgar och lägger givetvis till mer material av de redan existerande ämnena på hemsidan. Jag kan dessutom försiktigt avslöja att det finns andra tillägg på ritbordet som implementeras med tiden. Fram till dess får ni njuta av de ämnena och kategorierna som finns online.

Ha en fantastisk vår.
Mvh. Alexander

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close