Nu med citat

Nu med citatI vår första nyhetsartikel skrev vi om hemsidans officiella öppning, de skämt vi har lagt till samt vad det har krävts för att komma dit. Denne gång har jag flera goda nyheter som jag hoppas att du blir glad över. Några handlar om hemsidan medan andra handlar om mitt personliga liv.

Mer innehåll på sidan

Den skarpsinniga kommer redan att ha gissat sig till vad det är som jag har jobbat på och som man också kan hitta på sidan. Detta blir nämligen avslöjat i själva överskriften på den här artikeln. Jag tror definitivt att denne hemsida borde ha mer att erbjuda utöver skämt. Jag har i all hemlighet arbetat med ett nytt initiativ som avslöjas idag, och det är nämligen citat. Vissa kanske undrar vad citat har att göra med skämt och varför jag vill ha dem på sidan.

Citat är något som vi alltid har använt och alltid kommer att använda. Citat är något som vi upprepar från andra människor. Dessa kan ge oss kunskap, erfarenhet och de nödvändiga visa orden för att bete oss korrekt under de rätta tidpunkterna.

De bästa citaten härstammar från människor som redan har levt livet och därför kan ge deras syn på saken och erfarenheter som vi saknar på några av de ting som vi inte förstår oss på. Men som allt annat finns det många olika kategorier inom citat, såsom exempelvis de kloka och visa slagen, men dock också de som kommer få dig att le eller till och med att skratta. I skrivande stund har jag utarbetat 18 olika kategorier av citat.

Du kommer bland annat att kunna hitta roliga citat som kommer få dig att skratta. Dessutom kommer du även att hitta citat från den söta björn som vi alla känner till, nämligen Nalle Puh citat. Citat om kärlek är också några av dem som de flesta söker efter, och därför kommer du också att finna riktigt många av dem. Utöver dessa tre kategorier kommer du att ha möjligheten att fördjupa dig i dessa:

 • Astrid Lindgren citat
 • Bra citat
 • Citat om livet
 • Citat om vänner
 • Citat om vänskap
 • Citat på engelska
 • Dalai lama citat
 • Ernst Kirchsteiger citat
 • Håkan Hellström citat
 • Kända citat
 • Kloka citat
 • Korta citat
 • Latinska citat
 • Svenska citat
 • Zlatan citat

Nu börjar någonting ske

Om du inte vet om det så kan jag upplysa om att jag är ensam om den här hemsidan. Jag arbetar med hemsidan varje endaste vecka. Några av de saker som jag provar att förbereda är att göra hemsidan mer tillgänglig för alla, både på dator och mobil. Jag provar att optimera sidan så att den blir mer användarvänlig och översiktlig. På samma gång lägger jag även till fler skämt, kategorier och annat roligt som du och andra kan njuta av. Detta tar en otrolig mängd av min tid, speciellt att hitta på nytt material att lägga till på hemsidan. Jag har därför från början efterfrågat hjälp från er därute som älskar skämt och citat om att skicka in nytt som jag inte i förväg har på sidan. Här för ett par dagar sedan mottog jag de två första skämten.
Jag vill därför personligen tacka ”Alfred” för att ha skickat in de två första skämten till sidan. Du kan läsa dem här:

 • I Värmland äter man varmkorv. Charlotte kalla äter kall korv. I Kina äter man Hot dog.
 • Alla barn flydde från vägarbetet förutom Vera, henne råkade dem Asfaltera.

skickade skämtDessa två skämt kommer du också att kunna hitta i deras respektive kategori. Om du sitter inne med en eller flera bra skämt som du gärna vill dela med andra uppmanar jag dig och andra till att skicka in dem till mig. Jag lägger in dem på sidan och lägger till ert namn. Mitt mål är att få den här hemsidan till att bli den största i Sverige som erbjuder gammaldags underhållning i form av skämt, citat och andra saker i framtiden. Jag kan på inget sätt göra det själv och det är därför som jag ber om er hjälp. Tillsammans kan vi få det till att ske.
Tusen tack.
Och nu till ett avsnitt om det mer personliga.

Nu ska det ske

ViktminskningNär jag var 22 år gammal vägde jag 72 kg, var muskulös och hade ett sexpack. Den 15 augusti mötte jag den kvinna som jag skulle vara tillsammans med under resten av mitt liv. Det hela var perfekt. Vi fick två vackra barn. Först en pojke och därefter en flicka. Vi gifte oss, flyttade in i en större lägenhet och njöt av livet som man nu gör. Jag kan upplysa om att jag under de sista sex åren i förhållandet absolut inte har hållit på med någon form av motion, och det kan jag tydligt se och märka.

Idag 12 år efter dess då jag blivit 34 år gammal har jag märkt att jag absolut inte er i samma goda form som tidigare. Jag har gått upp 13 kg och blivit andfådd av att gå upp i trappen. Därför har jag beslutat mig för att komma i form igen. Min plan är att exkludera så mycket socker som möjligt från min kost och börja träna.

Mitt mål är att få mitt sexpack tillbaka i slutet av det här året. Detta betyder att jag kan komma i form och tappa de överflödiga kilogrammen till december månad. Endast tiden kan säga hur det kommer att gå. Jag kan dock upplysa om att jag kommer att ladda upp bilder från före träningen och efteråt. Bara för alla de nyfikna därute som undrar hur jag ser ut samt hur det har gått för mig.

Jag jobbar vidare med sidan, då jag har ännu fler saker som jag vill lägga in på hemsidan som jag är rätt säker på att ni kommer att gilla.

Vi ses.

//Alexander

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close