Gör ditt vardagsrum mysigt med äkta fårskinnskuddar

fårskinnskuddar

Kuddar är viktiga för oss. Vi använder kuddar när vi sover såväl som när vi kryper upp i myssoffan. Kuddar är självklara att ha i vardagsrummet såväl som i sovrummet. Därför är det viktigt att du hittar kuddar som passar just din inredning. 

Många företag tillverkar kuddar idag, men de flesta är tillverkade av syntetiskt material som innehåller plast. Vi har lärt oss efterhand att plast aldrig riktigt försvinner helt även om vi bränner upp plasten så kommer själva plastpartiklarna aldrig att försvinna. Partiklarna blir kvar i atmosfären för alltid och bidrar till skador i vår natur.

Ta ställning 

Det är viktigt att ta ställning till vilken typ av material vi vill investera i och varför inte börja med det som är hållbart och som inte skadar vår natur! Då kan Du till exempel välja att investera i en äkta pälskudde istället för en kudde framställd av syntetiskt material.

Hos NATURES Collection hittar du ett stort urval av äkta fårskinnskuddar i olika former och färger. De finns i fårskinn, kaninpäls, minkpäls och många fler varianter.

Hur håller man fårskinnskuddar rena?

Det låter kanske komplicerat men det är det faktiskt inte. Du kan enkelt rengöra dina fårskinnskuddar eftersom själva pälsen har den fantastiska egenskapen att den är självrengörande. Du ska bara skaka av pälskudden då och då från damm och smuts som kan ha samlats i pälsen. 

Om Du har spillt något som orsakar en fläck på pälskudden blir det en annan sak. Då ska Du växelvis torka av fläcken med en urvriden blöt trasa och en helt torr trasa tills det att fläcken försvinner. Använd gärna lanolintvål om det är en envis fläck. Lanolintvålen är skonsam för pälsen och återfettar. Se bara till att skinnsidan inte blir våt!

Varför inte Inreda alla rummen med fårskinnskuddar

Pälskudden, en känsla av lyx. Dekorera soffan med fårskinnskuddar och upplev den naturliga mjukheten och passformen som kuddarna har. Dina gäster vill stanna kvar när de väl satt sig ner i soffan och upplevt den härliga känslan av det äkta naturliga material som en pälskudde har!

Dekorera med fårskinnskuddarna i sovrummet. Inte bara för syns skull utan även för praktisk användning. Till exempel som nack- eller ryggstöd i sängen när du läser en bok eller tittar på en film. Ett härligt sätt att koppla av!

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button