Bejaka ditt inre barn – upptäck de bästa nöjesfälten i Europa

Är du trött på ditt heltidsjobb och torra kollegor som inte fattar dina otroligt roliga skämt? Då är det kanske dags att packa väskan och resa till en plats där du får vara barn på nytt.

Vi snackar inte om en tidsresa utan vill faktiskt tipsa om olika resmål där roliga och fartfyllda aktiviteter står i centrum.

Runt om i Europa finns det flera roliga nöjesfält och turistattraktioner som bejakar din galna sida. Gör dig redo att läsa dessa adrenalinfyllda tips och barnsligt roliga resmål. Börja spara redan nu om du dessutom vill ha med dig hela kompisgänget eller familjen. Det här blir ett minne för livet!

Legoland i Danmark

Vem har inte lekt med lego som barn? De fantasifulla konstruktionerna med roliga gubbar och deras attiraljer kan ta timmar att bygga men bjuder in dig till en härlig värld. Nu kan den dessutom upplevas i större format så att du själv känner dig en som en söt lilleputt bland allt lego. Vet du vad det häftiga är? Att allt kan byggas i lego!

Tänk på att danska kronan är så mycket starkare än den svenska kronan. Det kan vara läge att kika in här för att kanske finansiera resan. Sidan heter Mininvestering.dk.

Europapark i Tyskland

I tyska Rust ligger en av Europas mest populära nöjesparker. Gör dig redo för en adrenalinfylld dag i en nöjespark med 7 berg- och dalbanor, där ibland Europas största med en höjd på över 70 meter. Du kommer upp i mycket höga hastigheter i den här berg- och dalbanan. Som lite extra rolig info har parken olika teman från olika europeiska länder. Parken är nästan som ett mini-Vegas där man kan åka båt på Norges fjordar och testa en Londonbuss.

Disneyland i Paris

Det går nästan inte att nämna den här nöjesparken som är enormt populär tack vare att alla barn och vuxna får besöka Disneys magiska värld. Både stora som små uppskattar alla roliga figurer som vandrar runt på området, där du kan få till en bra selfie med Musse Pigg eller hans flickvän Mimmi. Här kan du besöka häftiga slott och andra söta byggnader, äta dig mätt på roliga restauranger och testa spännande karuseller och andra åkattraktioner.

De olika säsongerna bjuder på många teman och kvällstid kan man få se upplysta slott eller färgsprakande fyrverkeri.

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close