Att skämta om datasäkerhet

Datasäkerhet är ett ämne som aldrig varit hetare. Hur ska du skydda dina personuppgifter? Varför ska du skydda dem? Vad betyder en lösenordhanterare och behöver du en sådan? Var hittar du företag som erbjuder högkvalitativ datasäkerhet?

Låter allt detta kul? Så klart, inte. Du är inte ensam om att tycka att det här känns lite trist. Sanningen är att det går att skämta om ämnet.

Vilka är hackers favoritbokstäver? VPN.

Vad kallar du en kinesisk VPN? Ip Man

Japp, detta är bara två exempel på ett lite ”töntiga” och samtidigt coola skämt som du kan hitta på nätet.

Var hittar jag de bästa skämten?

Sanningen är att det finns allt flera ställen som publicerar sköna skämt online. Sådana som handlar om datorer, lösenord, VPN och säkerhet. Två bra exempel på sådana sidor är bland annat upjoke.com.

Att leta reda på bra skämt behöver inte vara speciellt svårt. Typa bara in ett sökord i sökmotorn och flera förslag kommer att dyka upp. Sök till exempel på ”fun jokes about datasecurity” eller ”roliga skämt” så kommer du säkerligen hitta en massa att skratta åt.

Känner du dig manad?

Om du gillar att läsa skämt på kan det lätt hända att du själv har ett förslag på sådana, speciellt om du är verksam i branschen och känner till alla lustiga detaljer som gör skämtet extra kul. Ja, då gäller det att försöka publicera dem. Kontakta gärna sajten där sådana jokes publiceras och skicka in dina också. De flesta sajter är öppna för sådana förslag och välkomnar dem varmt. Detta gäller speciellt sådana nischade ämnen som datorer och säkerhet.

Så känner du dig manad? Bra! Var inte rädd, utan skriv ner dina skämt, leta reda på rätt sajt och publicera dem. Det är roligare än vad du kan tro, speciellt om folk kommenterar och gillar dina jokes. Lycka till och ha kul.

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close