Fräckisar

fräckisarKan du bara inte få nog av fräckisar? Du är verkligen inte ensam. Snuskiga och fräcka skämt är några av de allra roligaste skämten. De brukar kunna gå hem i de allra flesta fall, speciellt på fester eller andra tillställningar. Här kommer en lista över riktigt roliga och snuskiga skämt.

Mannen och punkaren

Mannen och punkaren är en riktig klassiker när det kommer till fräckisar.

  • En gammal man och en punkare sitter tillsammans på en parkbänk. Punkaren har en stor och färgglad tuppkam. Hans ansikte är även fullt av piercingar. Den gamla mannen glor oavbrutet på punkaren. Tillslut säger punkaren ”Vad fan glor du på, gubbjävel? Har du aldrig gjort något galet i ditt liv?” Den gamla mannen svarar då ”Jodå. En gång blev jag så full att jag hade sex med en papegoja. Så nu sitter jag här och funderar på om du är min son!”

 

Pappan och sonen

Detta far- och sonskämt finns i flera olika varianter. Det brukar gå ungefär såhär: En pojke frågar sin pappa

  • “Pappa, vad är det mamma har mellan benen?” Pappan svarar ”Paradiset, min son.” Då frågar sonen ”Vad är det du har mellan benen då, pappa?” Pappan svarar då ”Nyckeln till paradiset, min son.” Sonen blir tyst en stund, varpå han svarar ”Jag tror du borde byta lås, för grannen har en extranyckel.”

Fruns läkarbesök

Fräcka skämt finns det många av. Fruns läkarbesök är en klassiker bland snuskiga skämt.

  • Mannen i huset kom hem efter en hård arbetsdag. Han ser sin fru stå med naken överkropp i badrummet. Mannen frågar nyfiket ”Vad är det du sysslar med egentligen?” Fruns svarar ”Jag var på besök hos läkaren i dag. Han sa att mina bröst kändes som en 25-årings. Mannen svarar ”Jaha? Han nämnde inget om den 50-åriga röven som du dras med varje dag?” Frun svarar ”Nej, han nämnde aldrig dig överhuvudtaget.”

Frun tänder lampan

Denna historia handlar on ett äldre par.

  • Varje gång de ska ha sex, vill mannen att lampan i sovrummet ska släckas. Frun tröttnar tillslut och tänder lampan mitt under akten. Vad har hennes man att dölja egentligen? När ljuset tänds, ser frun sin man hålla i en stor vibrerande dildo. Kvinnan utbrister argt ”Har du ljugit för mig under alla våra år tillsammans, din impotenta jävel?! Jag kräver en förklaring nu med detsamma!” Mannen ser frun i ögonen och svarar lugnt ”Jag förklarar dildon om du förklarar barnen.”

Gynekologen och kvinnan

Denna historia handlar on en gynekolog og en kvinna

  • Vet du vad ditt rövhål gör när du får orgasm? Frågar gynekologen
  • Ja, svarar kvinnan. Han är hemma och passar barnen!

Fräckisar är skrivet av Lovebuddy

Denna artikel on fräckisar är skriven av Lovebuddy.se. Lovebuddy är en skön sida som skriver om allt från de bästa sexleksakerna till de skönaste positionerna. Om du älskar sex och njutning bör du besöka Lovebuddy.se.

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close