Snuskiga skämt med dubbla budskap?

Annonce

Ibland skämtar man om sådant som man av någon anledning anser är genant. Detta kan hända många när det gäller sex, då det kan vara ett område svårt att diskutera. Även om det faktiskt är en neutral del i våra liv, men samtidigt kan det även vara väldigt privat.

Däremot får man kanske tänka efter lite innan man skämtar om sex eller på ett snuskigt sätt. Man vill kanske inte att någon annan ska bli generad eller känna sig obekväm, och det kan definitivt vara olämpligt inför barn. Däremot anses det i vissa kretsar ännu inte vara okej med att skämta om sex, så man bör verkligen välja sin publik.

Skämt av olika slag kan skapa en mer avslappnad tillvaro och om det är viktigt för dig att umgås med människor som gillar en viss typ av skämt, så kanske du ska testa IX dejting? Där kan du chatta och lära känna personer innan du bestämmer dig för att slutligen träffas.

När skämt blir allvar

Ibland kan det vara bra att använda sig av skämt för att känna av läget lite eller så kallat kolla av miljön man befinner sig i och en del är riktigt duktiga på det också. Krävs kanske en del träning för det eller att vara duktig på att läsa av människor. Man kan dock komma riktigt långt med skämt om man är duktig på området.

Andra använder skämt om olika saker med sin partner eller någon de nyss har träffat, för att se vad som kan funka eller om man är på samma nivå. När det gäller sex, så är det inte alltid så lätt att vara frispråkig. Men om du till exempel söker efter sex i Uppsala, så kan du enkelt få hjälp av internet.

Ibland bör man dämpa skämten

Man bör dock tänka på hur man vill uppfattas av andra. Självklart är det skoj med skämt och att det finns folk som är duktiga på att lätta upp stämningen. Däremot kan det ibland uppfattas som att skämtare är svåra att ta på allvar. De skämtar ju om det mesta, så när kan man veta att det är allvar?

Ibland går skämt för långt. Det spelar ingen roll om skämtet är rent eller smutsigt, det skapar en obekväm atmosfär. Slutkontentan är att det kan vara svårt med skämt, om man inte är duktig på att läsa av personer eller miljön man befinner sig i. Skulle man vara ensam inom en grupp, om att inte gilla vissa skämt, kan man ju istället gå åt sidan så man inte stör det roliga för resterande. Vi är alla olika, helt enkelt.

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button