Skillnaden mellan användare av iPhone och Android

 

Annonce

Om du är ute efter en ny android eller iPhone är det också viktigt att förstå skillnaden mellan de två. Faktum är att dessa lockar olika typer av användare och beroende på dina krav, kommer olika modeller också att passa olika väl. Du kan ofta hitta båda två typer av smartphones för olika priser, beroende lite på vad du är ute efter.

Om du inte bryr dig lika mycket om skicket kan du ofta hitta iPhone billigt, eftersom du kan köpa den begagnad. Detsamma gäller såklart även för Android om man hellre vill ha en sådan. Nedan kan du läsa mer om iPhone och Android, samt lite grann om användarna av de två olika modellerna.

iPhone ger högre prestanda men högre pris

iPhone kommer ofta med ett ganska högt pris, vilket skrämmer bort många användare. Det som gör Apple lite mer unikt är den höga prestandan du får. Användarna är ofta ute efter den senaste tekniken och vill ha en högpresterande mobil

Det betyder däremot inte att alla modeller måste vara dyra. Genom att köpa en äldre modell kan du ofta komma undan med ett lägre pris eftersom den inte är lika ny. Den kommer däremot inte att ha alla de senaste tekniska specifikationerna om man jämför med den senaste modellen från Apple.

Apple är visserligen lite dyrare, men de håller länge och du kan ofta klara dig väldigt väl med en lite äldre modell. Glöm däremot inte bort att titta på begagnade modeller, då kan du få en nyare modell för ett lägre pris. Den behöver inte heller vara i överdrivet dåligt skick, vilket är ett stort plus.

Android kommer i många olika modeller

Android är ett kostnadseffektiv alternativ som kommer från en mängd olika tillverkare. Det som är bra med Android är att du får mer frihet, det gäller även för priset. Du kan hitta väldigt billiga modeller på marknaden som använder Android. Samtidigt går det att hitta högpresterande modeller som kommer med ett högre pris, exempelvis Samsung.

Exakt vilken modell som passar dig beror också mycket på dina krav. Samsung eller en annan bra Android-telefon är visserligen helt okej. Är du däremot ute efter den senaste tekniken kan det vara bra att titta på en modell från exempelvis Apple, eftersom de ofta har den senaste tekniken inom smartphones. Det här gäller även för surfplattor med iOS eller Android, som har en liknande skillnad.

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button