Netflix bästa komedier

Om du vill skratta är det bästa alternativet en komedi. Det finns ofantligt många, men vilka är egentligen de bästa komedierna som du kan se på Netflix? Precis som med cibdol är det viktigt att man ser på roliga komedier som faktiskt får en att skratta. Även om humor är subjektivt finns det en del filmer som är mer eller mindre garanterade att få en att skratta. Därför har vi sammanställt vår guide över de tre bästa titlarna som alla komediälskare bör se.

Nedan hittar du tre rekommenderade titlar som du bör titta på om du är ute efter att skratta. Självklart finns det många fler filmer att se, men dessa tre är en bra start för den som är ute efter något underhållande.

Being John Malkovich

Charlie Kaufman är ett välkänt namn nu för tiden. Men filmen han skrev, som senare blev hans debut, var faktiskt Being John Malkovich. Det är John Cusack som spelar huvudrollen som en marionettspelare som upptäcker en portal. Denna portal låter honom träda in i huvudet på skådespelaren John Malkovich.

I filmen möter man även skådespelare som Sean Penn och Charlie Sheen. Det är en komedifilm med en del inslag av fantasy och är, utöver en rolig film, också en bra och intressant film.

A Knight’s Tale

Det här är en film från 2001 som lett till många skratt, samtidigt som den har en ganska dramatisk handling. Filmen handlar om William Thatcher som bestämmer sig för att låtsas vara en riddare och delta i turneringar. Han lyckas väldigt väl och blir snabbt känd, trots att han är en bedragare som egentligen inte får delta i turneringar.

Filmen bjuder på många skratt och den använder samtidigt många moderna referenser för att bidra med ännu mer underhållning. Filmen har skådespelare som Heath Ledger och Shannyn Sossamon.

Back to the Future

Back to the future, eller tillbaka till framtiden som den heter på svenska, är en ikonisk film som anses vara en av de bästa komedierna som någonsin gjorts. Filmen kom ut 1985 och har sedan lett till uppföljare som också har blivit väldigt populära.

Filmen följer Marty McFly, som spelas av Michael J. Fox, som av misstag åker tillbaka i tiden där han bland annat träffar sina föräldrar när de var unga.

I filmen ser du också Christopher Lloyd i rollen som Doctor Emmett “Doc” Brown, en excentrisk vetenskapsman som även är den person som tar Marty tillbaka i tiden. Han är också den som tar honom tillbaka till framtiden.

Relaterade artiklar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button